This Is How We Read

Spaar, win – win, spaar

FOTO 1cFOTO 1d

 

In de winkel zijn de zomersolden voorbij, maar op deze blog blijven we gooien met buitenkansjes voor boekenliefhebbers.

SPAAR de verzendingskosten en bestel via de link www.lannooshop.be/thisishowweread  één van Lannoos (door ons besproken) titels. Het Bucket List book, bijvoorbeeld – waarmee je een spannend najaar kunt plannen. Of Parijs, 3, 2, 1… Actie – over de mythische filmlocaties in de stad.

WIN een exemplaar van Isabelle Rossaerts roman ‘Dat is wat ik bemin’ (Cossee/Van Halewyck). Vertel ons in een reactie op de recensie waarom jij nieuwsgierig bent naar Isabelles boek, met o.a. dit advies van een journalist:

Onze lezer leest ons niet omdat hij ons op zijn beurt wil gaan citeren in een ander saai wetenschappelijk artikel. Onze lezer leest ons omdat wij hem bij het nekvel hebben
gegrepen. Omdat wij hem nieuwsgierig hebben gemaakt. Omdat hij bekoord wil worden.

WIN een roman, een abc-stempelset en nog wat literaire hebbedingen (daar houden we van) via een andere leuke boekenblog, Inge Leest. Meedoen aan Inges literaire en actuele zomerquiz 2015 kan tot zaterdag 15 augustus. Je moet covers herkennen, openingszinnen aan boekentitels koppelen en auteursfoto’s herkennen. Tip voor This Is How We Read lezers: 2 van de auteurs op de foto’s herken je zo als je ons verslag van de Librisprijs erbij neemt…

SPAAR honderd euro bij inschrijving voor de cursus ‘Literaire Stromingen’ van Background Educations, door gebruik te maken van de kortingscode ‘weread’.

Prettig weekend en tot maandag!