This Is How We Read brengt literatuur (en alles wat errond hangt) bij het grote publiek. U kan ons in huis halen als moderator, journalist en tekstschrijver, schrijfdocent of blogger. Interesse om ons in te schakelen of samen te werken? Stuur een mailtje naar info@thisishowweread.be.

Moderator

Schakel ons in als presentator voor een auteursinterview, een boeklancering of het modereren van een panelgesprek. Wij doen zowel literaire gesprekken als debatten over cultuur, gezondheid, ondernemerschap, wetenschap… Daarnaast trekken wij ook rond met een eigen lezing, De Eerste Zin.

Journalist en tekstschrijver

Redactionele versterking nodig? Wij schrijven columns, recensies, reportages en interviews. Net als flapteksten en persberichten. We geven boekentips op maat van uw lezer. Welke story u ook hebt – wij kunnen helpen om die zo boeiend mogelijk te vertellen.

Schrijfdocent

Bent u op zoek naar een schrijfcursus, individueel of in groep? Wij helpen u met schrijfadvies en bieden onder meer cursussen columns en recensies schrijven, schrijven voor kinderen, interviewtechnieken… Deze cursussen geven wij zowel voor een publiek van volwassenen als voor tieners.

Blogger

Er zit een sterke story achter uw merk en u staat open voor creatieve samenwerking? Laat ons kijken of het klikt – op This Is How We Read maken we graag plaats voor producten/ondernemingen waarin we geloven.