Volgeboekt!

10 x kort

Weekend! Zelf kijk ik uit naar een dagje Hasselt morgen, waar ik met een vriendin deze fototentoonstelling, geïnspireerd door Boccaccio’s Decamerone ga bezoeken.

IMG_0690

Verder blijf ik vanavond gewoon thuis. Het kan weer, het weekend inzetten op de zetel, sinds Stijn Depoorter de vrijdagavondmythe doorbrak. Op de leeslijst staat Een klein leven … part 17! Niet dat hij niet goed is, integendeel, maar ergens tussen skivakanties en weekendjes naar Rome raakte ik de draad kwijt in de Engelse/originele versie van deze turf.

Verder was het een bijzonder boeiende week. Dinsdag ging ik met de boekenknecht naar de Italiaanse  ‘eetleesclub’ in het Leuvense restaurant Officina Clandestina. Een verslag volgt! Gisteren beleefde ik een FuckUp Night. Alvorens je zotte fantasieën krijgt, een FuckUp Night is een avond waarop 3 ondernemers TED-talk gewijs vertellen over hun grootste failure. En dit onder het motto, je kan meer leren van je falen dan van je successen!

Tot slot nog enkele leuke links:

Silvie Moors van De Dagen is nu ook leesbegeleider van een cursus Law en Literature, samen lezen ze De kinderwet van Ian McEwan. Kijk daar was ik graag bij geweest.

Morgen is het boekenbal in de Permeke bibliotheek in Antwerpen. De nacht van de vrouwelijke stem is helaas al uitverkocht.

Dorien Dijkhuis ging op schrijfreis naar… Redu! Ik wil ook!

Enjoy the weekend!

PS: Zijn de literaire rechten van dit avontuur al verkocht? Robinson Crusoe 2.0!