Echt (n)iets voor

This is how we read lees challenge

Moeilijke tijden vragen om creatieve oplossingen. Zeker nu, ten tijde van de Corona crisis, als iedereen aan huis gekluisterd is en jongleert met thuiswerken, kinderen entertainen en het stilvallen van ons leven daarbuiten.

Thisishowweread draagt graag z’n steentje bij en laat jullie niet op z’n leeshonger zitten. Met het wegvallen van etentjes, hobby’s en familiefeestjes is er meer tijd om te lezen. Heel veel tijd.

En laat dat nu net ons stokpaardje zijn. Want ideetjes voor je volgende favoriete boek hebben wij te over. En suggesties om die extra tijd nuttig in te vullen ook.

Thisishowweread lanceert haar leeschallenge, waarin onze redacteuren jullie via Facebook en Instagram (@Thisishowwereadblog) uitdagen om in je boekenkast te gaan snuisteren en je leesgrenzen te verleggen.

Speciaal voor alle ouders die nog enkele weken moeten overbruggen met kinderen die binnenkort tegen de muren gaan opkruipen van verveling starten we met de kinderboeken editie. Leuke en haalbare uitdagingen die kinderen aanzetten om eens iets anders te lezen. Wij zij alvast benieuwd naar die tekeningen!

Veel leesplezier, veel sterkte en we wensen jullie veel succes met onze challenges!