Volgeboekt!

Volgeboekt!

Volgeboekt!

Auteurs ondervragen, uitkleden en erbij in bed kruipen.

Catherine Lacey komt naar België. En jij kan erbij zijn. Buchbar verwelkomt de auteur van het internationaal fenomenaal goed ontvangen Niemand is ooit verloren. Zet zaterdag 4 juni in je agenda en verzin alvast wat prangende vragen… Don’t eat, don’t pray, don’t love is het motto van het boek. New Yorkse Elyria laat plotsklaps haar leven, man en werk in de steek en boekt een enkeltje Nieuw-Zeeland.
Catherine Lacey - Niemand is ooit verloren (HR)-2

Ook in Haarlem kan je vanaf vandaag auteurs ontmoeten. Vraag enkele stripauteurs het hemd van het lijf op de stripdagen in Haarlem: Jean-Claude Mezieres, Pablo Auladell en Edmond Baudoin, om maar enkele te noemen.

Screenshot 2016-05-31 13.55.17

Bon, dan nu dat bed-verhaal. Niet gelogen. Kent u, naast de grote meneer B. Bryson, die andere auteur waar 1/3 van de boekenblog een lichte fascinatie voor heeft? Siffer, Thomas? Woonplaats: de hak van Italië. Beroep: olijfboer (en auteur). Verkoopt nu naast boeken en olijfolie ook een slaapplekje in een schitterende nieuwe bed en breakfast. Zet een digitaal spurtje in naar Airbnb en boeken maar!

Screenshot 2016-05-31 13.55.55

Screenshot 2016-05-31 13.54.55

Geen tijd voor een tripje? Een virtuele ontmoeting met schrijvers kan altijd. Meet the author laat auteurs zichzelf en hun boeken voorstellen in filmpjes. Er is een Britse en een Amerikaanse versie.

Fijn weekend.