Boekenbal,  Volgeboekt!

Volgeboekt: boekenmarkt

Thisishowweread op de boekenmarkt!

thisishowweread

We zullen het voor de zekerheid nog maar eens herhalen: Op zondag 20 maart staan uw boekenmeisjes op de boekenmarkt van Antwerpen (De Coninckplein) met een onweerstaanbare Thisishowweread stand.

Het strip en boekenplein is er niet zomaar één. 55 verschillende standhouders, particulieren en professionelen, bieden boeken aan tegen dumpingprijzen. De nabijgelegen stadsbibliotheek is open en het plein wordt omzoomd door enkele gezellige horecazaken. Want, ja, dat nieuwe leesvoer moet meteen aangesneden worden bij een dampende Latte Machiato.

Dat er boeken zullen zijn, is duidelijk. De boekenmeisjes mesten hun boekenkast uit, snuffelen rond op zolder en halen nog wat leesvoer uit de kelder. Stapels fictie, mooie kijkboeken, zeldzame parels en het occasionele prentenboek. Om alles aan te bieden aan spotprijzen.

Maar er is meer. Geen Thisishowweread zonder baksels. Wij verdubbelen uw leesplezier met stapels cupcakes. Voor 4 euro ga je naar huis met een pretpakket: een boek en cupcake naar keuze! De glitter krijgt u er gratis bij. Geen dank.

Wil je graag zelf eens je zegje doen op onze blog? Breng je lievelingsboek mee en kom ons vertellen wat jij er zo fantastisch aan vindt. Wij maken foto’s van onze lezers en verzamelen alle getuigenissen voor een grote boekenmarkt-reportage. Uiteraard belonen we de moeite graag met een gratis cupcake.

Zo, dan nemen wij nu alvast afscheid voor deze week, wij gaan verder met het verzamelen van schatten voor de boekenmarkt. En met het grasduinen tussen onze cupcakerecepten.

Uitgelezengeentekst

 

Praktisch:

Adres:
De Coninckplein
Antwerpen

Zondag 20 maart van 10u00 tot 16u00