Volgeboekt!

Volgeboekt: solden

Juli komt er aan. Gaat de soldenbel al rinkelen? Hier ook, maar uw favoriete blog laat de kledingcollecties nog even links liggen en stort zich alvast op enkele uitverkopen van boeken.

IMG_3191

Leen Van der Poten van boekhandel De kaft heeft een droom van een magazijn. Duizenden en duizenden boeken liggen er te wachten om uitgestald te mogen worden bij één van haar woonkamer verkopen, of op haar site. Uw blog ging vorige week alvast een kijkje nemen bij de kinder- en prentenboekenverkoop en sloeg een babbeltje met Leen.

Screenshot 2016-06-24 08.25.27
Leen Van der Poten

Naast haar woonkamerverkopen (Kijk hier voor toekomstige sales tijdens de zomer) wil ze zich ook specialiseren in literaire events. Wij konden alvast niet weerstaan aan het mooie Mist over het strand van Aline Sax en De nieuwe dino’s van Klaas Verplancke en Noé Carlain. En de schade is niet al te groot, want bovenop de stockprijzen die Leen hanteert, krijg je er nog dertig procent korting bovenop.

13442603_1343865838975970_7629638088633166240_o

Mag het (nog) wat meer zijn? Hou dan boekhandel Boekarest in de gaten. Zij houden literaire uitverkopen en halen de mooiste parels uit de stock. Literatuur per kilode naam van het event, zegt het allemaal. Prijzen vanaf tien euro per kilo.

DSC09022

Onlangs tilde dit boekenmeisje zich nog een hernia aan de kassa van de kelderverkoop van de Bib van Willebroek. Dit halfjaarlijkse evenement lokt elke keer een horde boekenliefhebbers. Kinder- en jeugdboeken, fictie, informatieven boeken, cd’s en dvd’s. Alles gaat de deur uit aan vijftig cent per boek. Oh ja, en Willebroeks schrijver Jurgen Nakielski bemant de kassa en rekent met je af. Als dat de ervaring niet helemaal compleet maakt.

Fijn weekend!