Volgeboekt!

10 x kort

Deze maand doe ik voor een reportage een 30 day challenge en sta ik elke dag een uurtje vroeger op dan gewoonlijk. Het was The miracle morning die me hiertoe inspireerde. The miracle morning belooft me in return meer energie, focus en motivatie tijdens de dag. Ik weet het, het klinkt heel erg ‘goeroe’!

Wat ik dan doe? Na 20 minuten yoga, ruim ik Marie Kondo-gewijs op en als er dan tijd over is, schaterlach ik nog wat met Bryson’s The road to little dribbling of bekijk ik één van deze literaire TEDtalks!

Januari is ook de maand waarin ik mijn televisie-abonnement definitief vaarwel zeg, maar wel ga netflixen in return. Ik geef toe, het is een universum aan series dat zich aan het openbaren is, met The bridge (een schaamtelijk late ontdekking) op kop. Wie zei ook weer dat televisieseries een nieuw soort literatuur zijn?

Op de literaire agenda deze maand? Boeken en bubbels met Sven Gatz, Peter Terrin en mijn BFF Katrien als moderator en misschien ook wel deze School of Life sessie met Philip Huff over literatuur als therapie. Na het lezen van zijn laatste boek in de kerstvakantie in Italië ben ik hier wel heel erg benieuwd naar. Of waren het de Aperol Spritzen die me naar het hoofd stegen?

Ook nieuw in januari is mijn Smartmat experiment met een maaltijdbox die ik deze week aan huis liet leveren. Tegelijkertijd ben ik heel erg benieuwd naar dit ‘gezonde’ kookboek. Volgens mij ben ik zelf een goeroe aan het worden.